Μπορείτε να επισκεφτείτε
το οινοποιείο μας καθημερινά
στο Λουτράκι Αλμωπίας

11:00-15:00
για ραντεβού καλέστε μας στο
Τ: 2384091110

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΣ

Καλλιεργούμε τα αμπέλια μας
σπουδάζοντας την τέχνη
και την σοφία της φύσης.
Οδηγός μας ο τόπος μας με
τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.
Ισορροπούμε ανάμεσα στην
ευχαρίστηση και την απλότητα.
Μοιραζόμαστε τον καρπό
της δημιουργίας.

Στόχος μας από την ίδρυση του οινοποιείου μας είναι η παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας και η ευχαρίστηση των ανθρώπων που μας γνωρίζουν.
Εργαζόμαστε καθημερινά αυξάνοντας συνεχώς την εμπειρία μας στην καλλιέργεια της αμπέλου και την οινοποίηση.
Σήμερα καλλιεργώντας έναν αμπελώνα 100 περίπου στρεμμάτων που συνεχώς ωριμάζει και πληθαίνει, δημιουργήσαμε μια σειρά νέων κρασιών που ανυπομονούμε να δοκιμάσετε.
Νοιώσαμε την ανάγκη να πλάσουμε μια νέα ταυτότητα πού εκφράζει την νέα μας προσπάθεια και αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα και την νοοτροπία μας.
Το ZINIΔEOS, εκτός από το νέο μας όνομα, αποτελεί τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την δημιουργία και την απόλαυση, την αλληλεπίδραση με τη φύση και τη ζωή.
Ελπίζουμε να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό μας και να συνεχίσετε να μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.

Ευχόμαστε σε όλους Ζῆν ἡδέως και σας παρουσιάζουμε τη νέα μας σειρά οίνων.

ZINIΔEOS

Το οινοποιείο ZINIΔEOS βρίσκεται 110 χλμ. βοριοδυτικά της Θεσσαλονίκης, στο χωριό Λουτράκι του δήμου Αλμωπίας, μία ανάσα από τα ιαματικά λουτρά Πόζαρ.

Το Οινοποιείο

Σας περιμένουμε για να δοκιμάσετε τα κρασιά που με αγάπη δημιουργούμε

Η Φιλοσοφία μας

“Μεράκι για το καλό κρασί και
αφοσίωση στους καλούς φίλους”

Ωράριο Λειτουργίας

Μπορείτε να επισκεφτείτε το οινοποιείο μας
καθημερινά 11:00-15:00

Μπορεί ένας οίνος να αποτυπώσει γευστικά μια ιδανική κατάσταση ευεξίας και απόλυτης ελευθερίας; Στην περίπτωση του ΖΙΝΙΔΕΟS η ταύτιση με την κατάσταση που περιγράφει ο Επίκουρος απέχει μια γουλιά.

ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΣ

Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες 80 στρεμμάτων  του οινοποιείου μας βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση από τα ιαματικά λουτρά πόζαρ Ν. Πέλλας. 

 Η προσωπική και σχολαστική φροντίδα των αμπελώνων, μας δίνει εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια και σε συνδυασμό με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους οινοποίησης παράγουμε υψηλής ποιότητας οίνους.

Τα ερυθρά κρασιά  και σε κάποιες περιπτώσεις τα λευκά περνούν μία περίοδο της ζωής τους στο υπόγειο, όπου βρίσκεται η κάβα της ωρίμανσης και ο χώρος παλαίωσης. Σε σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, μέσα σε αμερικάνικα και γαλλικά δρύινα βαρέλια,  το κρασί ωριμάζει